• Μειωμένη τιμή
  • -5%
Saponificio Varesino Argania Deodorant 100ml

Saponificio Varesino Argania Deodorant 100ml

22,00 €
20,90 €
(Έκπτωση 5%)

Αποσμητικό σκεύασμα βασισμένο σε Rock Alum το οποίο, με το αλατούχο συστατικό του, δημιουργεί ένα αφιλόξενο περιβάλλον για τα βακτήρια. Εξαιρετικά ενυδατικό και καταπραϋντικό, το ηφαιστειακό θαλασσινό νερό γεννιέται από ένα ταξίδι που διαρκεί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και φιλτράρεται από τον ηφαιστειακό βράχο του νησιού Jeju

969

Παράδοση σε 4 έως 6 ημέρες
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 44€
 

Παρακάτω είναι τα συστατικά που κάνουν αυτό το αποσμητικό μοναδικό:

Jeju Magma Sea Water : γεννήθηκε από ένα ταξίδι εκατοντάδων χιλιάδων ετών και φιλτράρεται από τον ηφαιστειακό βράχο του Jeju. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και διατηρεί σταθερή θερμοκρασία και επίπεδο pH. Ιδιαίτερα ενυδατική και καταπραϋντική.

Rock Alum : Η στυπτηρία καλίου, γνωστή και ως rock alum, είναι ένα ανόργανο άλας φυσικής προέλευσης με αποσμητικές, στυπτικές, αντιβακτηριδιακές και αιμοστατικές ιδιότητες. Το αλατούχο συστατικό αυτού του ορυκτού δημιουργεί ένα αφιλόξενο περιβάλλον για τα βακτήρια, τα οποία αντίθετα πολλαπλασιάζονται στις υγρές περιοχές του σώματος και επιτρέπουν το σχηματισμό δυσάρεστων οσμών.

Εκχύλισμα φύλλων Wasabia japonica : το φυτό Wasabi μπορεί να αναπτυχθεί μόνο σε καθαρό νερό και αντιπροσωπεύει εξαιρετικό βοήθημα ως αντιβακτηριδιακός και κατά της οσμής παράγοντας.

Κιτρικός τριαιθυλεστέρας : δρα ως αντιοσμητικό σε ενζυματικό επίπεδο, κατάλληλο ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, λειτουργεί σε συνέργεια με την στυπτηρία βράχου.

Εκχύλισμα Cetraria islandica : Εκχύλισμα βρύου Ισλανδίας. Πλούσιο σε οξέα λειχήνων, ουσνικό οξύ και άμυλα, έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές, καθαριστικές, μαλακτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Ενδεκυλενικό οξύ : Βοηθά στην επιβράδυνση της ανάπτυξης μικροοργανισμών στο δέρμα και αναστέλλει την ανάπτυξη μικροβίων.

Μικροσφαίρες πυριτίου : δίνουν στο προϊόν μεταξένια υφή, απορροφούν την υγρασία και το υπερβολικό σμήγμα.

Εκχύλισμα Spirea Ulmaria : δροσιστικό, στυπτικό, αντιφλεγμονώδες, βακτηριοστατικό. Διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση δίνοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Εκχύλισμα φρούτου Rubus idaeus : στυπτικό, κερατολυτικό, λείανση.

Maranta Arundinacea Root Powder : προσροφητικός παράγοντας, δίνει μια μεταξένια πινελιά στο δέρμα.

Τζελ αλόης βέρα : ενυδατικό, αντιβακτηριακό, καταπραϋντικό.

Ζύμωση Lactobacillus : Παρέχει ευρέως φάσματος αντιμικροβιακή προστασία και αντιπροσωπεύει μια φυσική και ασφαλή εναλλακτική λύση στα συνθετικά προϊόντα.

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για αγορές άνω των 44€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

210 27 23 651

Για αγορές άνω των 100€

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

γρήγορα και εύκολα
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist