Ενυδάτωση το καλοκαίρι, χρήσιμες συμβουλές

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για θάλασσα, πισίνα και χαλαρές μέρες κάτω από τον ήλιο. Επίσης είναι η εποχή που το δέρμα μπορεί να ξεφλουδίσει, να καεί ή να αποκτήσει εξανθήματα. Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

Συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν αγοράσεις μία ενυδατική σώματος, αφού δεν μπορείς να χρησιμοποιείς την ίδια με αυτή του χειμώνα μιας που οι ανάγκες είναι τελείως διαφορετικές.

1.      Υφή

Αντί να επιλέξεις μια κρεμώδη λοσιόν, αναζήτησε μια ελαφριά λοσιόν που δεν θα την αισθάνεσαι πολύ βαριά στο δέρμα σου. Μια υφή με βάση το gel είναι ιδανική για τα καλοκαίρια, καθώς δεν αφήνει λιπαρό το δέρμα. Επιπλέον, η υφή του gel έχει βάση το νερό, κάτι που σημαίνει ότι θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

2.      Φόρμουλα

Τα καλοκαίρια μην τσιγκουνευτείς την ποσότητα της κρέμας σου. Η συνεχής έκθεση είτε στον ήλιο, είτε στο… κλιματιστικό μπορεί να αφαιρέσει την απαραίτητη υγρασία από το δέρμα, αφήνοντάς το αφυδατωμένο. Επίλεξε μία κρέμα που απορροφάται γρήγορα, η οποία εισχωρεί στο δέρμα σου αμέσως και το κάνει απαλό και λείο.

3.      Συστατικά

Επίλεξε μια κρέμα που περιέχει καταπραϋντικά και δροσιστικά συστατικά για να… νικήσεις τη ζέστη. Η χρήση μιας λοσιόν με συστατικά φιλικά προς το δέρμα θα σε βοηθήσει μετά την έκθεση στον ήλιο. Το μείγμα με ενυδατικά έλαια θα κάνει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και λαμπερή.

4.      Άρωμα

Η χρήση μιας κρέμας σώματος με άρωμα θα διατηρήσει το δέρμα σου ενυδατωμένο και διακριτικά φρέσκο. Οι λοσιόν σώματος απορροφώνται από το δέρμα και το κάνουν να μυρίζει πιο φυσικά, σε αντίθεση με τα αρώματα, τα οποία μπορεί να είναι υπερβολικά.

Καλό καλοκαίρι!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist