Η ιδανική πρωινή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών

Okommotismou.gr προτείνει:

Ξεκινώντας τη μέρα σας με μια σταθερή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση και την αίσθηση των μαλλιών σας όλη την ημέρα. Μια πρωινή ρουτίνα προσαρμοσμένη στον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας μπορεί να προστατεύσει, να θρέψει και να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα εύκολο και όμορφο styling.

Ανανεώστε το τριχωτό της κεφαλής σας

Ξεκινήστε το πρωί σας αξιολογώντας το τριχωτό της κεφαλής σας. Εάν το αισθάνεστε λιπαρό ή χωρίς όγκο, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό σαμπουάν. Ψεκάστε στις ρίζες και κάντε μασάζ για να απορροφήσει το περιττό λάδι και να προσθέσει όγκο. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε ένα πολυάσχολο πρωινό μπροστά σας.

Απαλό ξεμπέρδεμα

Χρησιμοποιήστε μια χτένα με φαρδιά δόντια ή μια βούρτσα που ξεμπερδεύει για να αφαιρέσετε απαλά τυχόν μπερδέματα που μπορεί να έχουν σχηματιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ξεκινήστε από τα άκρα και προχωρήστε μέχρι τις ρίζες για να ελαχιστοποιήσετε το σπάσιμο. Εάν τα μαλλιά, σας αισθάνονται ξηρά, σκεφτείτε το ψεκασμό με ένα stay-on μαλακτικό για να σας βοηθήσει στο ξέμπλεγμα και να προσθέσει υγρασία.

Εφαρμόστε ένα θερμικό προστατευτικό

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία styling με θερμότητα όπως πιστολάκι μαλλιών, σίδερο για μπούκλες ή ισιωτικό, εφαρμόζετε πάντα ένα θερμοπροστατευτικό. Αυτό το προϊόν μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της ζημιάς από τις υψηλές θερμοκρασίες και να διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά.

Στυλ όπως επιθυμείτε

Ανάλογα με το πρόγραμμά σας, τις προτιμήσεις σας για το χτένισμα και τον τύπο των μαλλιών σας, χτενιστείτε με τρόπο που σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και έτοιμοι για την ημέρα. Είτε είναι ένα γρήγορο στέγνωμα για όγκο, μια κομψή αλογοουρά ή απαλές μπούκλες, βεβαιωθείτε ότι το στυλ σας είναι κάτι που μπορείτε να διαχειριστείτε και να διατηρήσετε όλη την ημέρα.

Ενυδατώστε και σφραγίστε

Για όσους έχουν ξηρά ή σγουρά μαλλιά, η ενυδάτωση είναι το κλειδί. Εφαρμόστε έναν ελαφρύ ορό ή λάδι στις άκρες των μαλλιών σας για να σφραγίσετε την υγρασία και να προσθέσετε μια υγιή λάμψη. Για πιο λεπτά μαλλιά, επιλέξτε ένα σπρέι όγκου ή αφρό στις ρίζες για να διατηρήσετε τον όγκο και το σώμα.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο μαλλιών σας

Προσαρμόστε τις επιλογές των προϊόντων σας στον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών σας. Για λεπτά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ελαφριά προϊόντα που δεν θα τα βαραίνουν. Για πυκνά ή σγουρά μαλλιά, τα πιο πλούσια προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση του φριζαρίσματος και στην προσθήκη ευκρίνειας. Να επιλέγετε πάντα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του τύπου και της κατάστασης των μαλλιών σας.

Προστατέψτε τα μαλλιά σας

Εάν πρόκειται να περάσετε χρόνο έξω, εξετάστε το ενδεχόμενο να εφαρμόσετε ένα προϊόν με προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για προστασία από τις βλάβες από τον ήλιο. Εναλλακτικά, φορώντας ένα καπέλο ή κασκόλ μπορείτε επίσης να προσφέρετε προστασία και να προσθέσετε μια κομψή πινελιά στην εμφάνισή σας.

Φάτε ένα θρεπτικό πρωινό

Ό,τι τρώτε επηρεάζει την υγεία των μαλλιών σας. Για αυτό και είναι σημαντικό να ενσωματώσετε ένα ισορροπημένο πρωινό που περιλαμβάνει πρωτεΐνες, σίδηρο και άλλα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία των μαλλιών. Τροφές πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες Β και Ε και βιοτίνη μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των τριχών από μέσα προς τα έξω.

Ενυδάτωση-Ενυδάτωση-Ενυδάτωση

Το να πίνετε άφθονο νερό!!Δεν είναι μόνο καλό για το σώμα σας - είναι επίσης απαραίτητο για τη διατήρηση υγιών μαλλιών. Η ενυδάτωση βοηθά να διατηρείτε τα μαλλιά σας ελαστικά, μειώνοντας την πιθανότητα σπασίματος.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BLOG

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist